Ефірна олія іланг-іланг

195,00 

Олія іланг-іланг – це масло з приємним ароматом, яке підійде для косметичних та аромапроцедур.

Об’єм: 20 мл

Країна виробник: Туреччина

3 в наявності (може бути зарезервовано)

Безкоштовна доставка по Україні при замовленні товарів на суму від 5000 грн

  • Галочка Ми гарантуємо якість нашої продукції, яку відбираємо та закуповуємо у Туреччині самостійно
  • Галочка Відправляємо замовлення протягом 24 годин після отримання заявки, якщо товар є в наявності
  • Галочка Оплата замовлення на сайті будь-якою банківською карткою
  • Галочка Важливо! Якщо товар у статусі "замовлення", то виконання замовлення займе до 14 днів
Гарантия безопасной сделки
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

Що таке масло іланг-іланг

Ефірна олія іланг-іланг це масло, яке отримують шляхом парової дистиляції з рослини іланг-іланг, що вирощується в регіоні Південної Азії. Воно є одним із сортів рослинної олії, яку останнім часом воліють багато людей, завдяки її приємному запаху. Масло іланг-ілангу, яке використовується як сировина в багатьох косметичних продуктах, але також його можна придбати в магазинах натуральних продуктів. Це масло, яке ви можете спокійно використовувати для догляду за шкірою та волоссям, принесе вашому тілу безліч переваг.

Користь олії іланг-іланг

Ми зібрали корисні властивості олії іланг-ілангу, яка благотворно впливає на тіло в різних галузях застосування, завдяки своєму багатому змісту:

  1. олія іланг-іланг, що позитивно впливає на кровообіг, має протизапальну дію на серцево-судинну систему.
    впливає на розслаблення як розумово, так і фізично. Олія іланг іланга допомагає вам заспокоїтися, зменшуючи рівень стресу у вашому тілі
  2. коли у вас поганий настрій, запах олії іланг-ілангу допоможе вам зменшити почуття та думки
  3. ефективний при знищенні бактерій та інфекцій травної системи
  4. завдяки своїм антибактеріальним властивостям олія іланг-ілангу ефективно видаляє рани на тілі.
  5. використовують при лікуванні грибкових захворювань шкіри
  6. сильний афродизіак. Олія іланг-ілангу при нанесенні на шкіру має бадьорі властивості, тобто ефективний з точки зору сексуальності.
  7. дуже корисна олія для шкіри, запобігає утворенню прищів та чорних крапок, балансуючи співвідношення шкірного жиру
  8. олія іланг-ілангу, яка містить багато вітамінів і мінералів, також дуже корисна для здоров’я волосся
    підтримує ріст волосся здоровим чином, також запобігає утворенню лупи.
  9. підтримує травну систему, щоб схуднути завдяки цій функції
  10. ефективний при лікуванні різних шкірних захворювань, таких як екзема, вугри, псоріаз
  11. зводить до мінімуму такі симптоми, як біль у животі та сутички, які відчувають жінки під час менструації.

Як використовувати масло іланг-ілангу

Ви можете використовувати масло іланг-ілангу для догляду за шкірою та волоссям, а також як масажне масло. Ви можете посилити розслаблюючий ефект масажної олії, додавши кілька крапель олії іланг-ілангу до олій, які ви використовуєте для масажу. Ви можете пити це лікувальне масло, додаючи одну чайну ложку олії іланг-ілангу в склянку води вранці та ввечері.

Якщо у вас є якісь хронічні захворювання або ви регулярно приймаєте ліки, для вашого здоров’я буде корисно проконсультуватися з лікарем перед використанням олії іланг-ілангу.

Використання олії іланг-ілангу може викликати подразнення шкіри. Тому не забудьте, що буде корисно нанести масло на зап’ястя перед використанням

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ефірна олія іланг-іланг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *