Ефірна олія чайного дерева

195,00 

Олія чайного дерева – це відмінний антисептик та засіб для арома процедур

Об’єм: 20 мл

 

2 в наявності (може бути зарезервовано)

Безкоштовна доставка по Україні при замовленні товарів на суму від 5000 грн

  • Галочка Ми гарантуємо якість нашої продукції, яку відбираємо та закуповуємо у Туреччині самостійно
  • Галочка Відправляємо замовлення протягом 24 годин після отримання заявки, якщо товар є в наявності
  • Галочка Оплата замовлення на сайті будь-якою банківською карткою
  • Галочка Важливо! Якщо товар у статусі "замовлення", то виконання замовлення займе до 14 днів
Гарантия безопасной сделки
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

Що таке олія чайного дерева?

Олія чайного дерева – це ефірна олія, отримана з рослини, що росте в Австралії, під назвою melaleuca alternifolia, а витягують його шляхом парової дистиляції. Олія чайного дерева одержала свою назву від використання листя цієї рослини для приготування чаю. Олія чайного дерева, також відома як олія мелалеуки, століттями використовувалася як альтернативне лікування певних шкірних захворювань через його різні властивості. Олія чайного дерева також міститься у багатьох зволожуючих продуктах.

Властивості олії чайного дерева

В останні роки олія чайного дерева стала дуже популярним продуктом у рамках альтернативної медицини. Сьогодні він міститься у багатьох косметичних засобах, ліках та очищаючих засобах, що наносяться на шкіру.

Ще одна особливість олії чайного дерева – його здатність пригнічувати запалення. Цей ефект може бути корисним, особливо при запаленнях шкіри, спричинених гістаміном. Олія чайного дерева також є ефірною олією, яка ефективно проти багатьох видів грибків.

За своїм хімічним складом масло чайного дерева відноситься до класу терпеноїдів і має антисептичні властивості. Терпінен-4-ол – найбільш концентрована сполука серед цих речовин. Терпінен-4-ол – одна з хімічних речовин, що містяться в олії чайного дерева. Ця речовина може бути ефективною проти бактерій, вірусів та грибків. Терпінен-4-ол також допомагає підтримувати нормальні функції імунної системи у боротьбі з чужорідними мікроорганізмами, надаючи регулюючий вплив на функції білих кров’яних тілець.

Олія чайного дерева та його користь

Олія чайного дерева зазвичай є нерозбавленою 100% чистою олією. Для нанесення на шкіру рекомендується використовувати у розведеному вигляді. Крім того олія чайного дерева має безліч застосувань як:

  • дезінфікуючий засіб для рук
  • засіб захисту від укусів комах
  • натуральний дезодорант
  • антисептик для дрібних порізів та подряпин
  • сприяє загоєнню ран
  • доречний для боротьби з акне та прищами
  • засіб проти грибка нігтів
  • засіб для полоскання ротової порожнини
  • універсальний очисник для поверхонь

Побічні ефекти від використання олії чайного дерева

Дослідження щодо використання олії чайного дерева показують, що ця олія для ароматерапії та косметичних засобів безпечна. Однак є деякі ситуації, які слід враховувати під час використання цієї олії. Перш за все, не слід забувати, що масло чайного дерева може надавати токсичну дію при ковтанні. Перед нанесенням на шкіру слід нанести краплю на здорову шкіру та протягом 24 годин спостерігати за розвитком алергічних реакцій у цій галузі.

Олію чайного дерева, яке рекомендується зберігати в недоступному для дітей місці, також не слід давати домашнім тваринам. Існують різні результати досліджень, які показують, що після вживання тварин він може викликати мимовільний тремор та інші проблеми з нервовою системою.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ефірна олія чайного дерева”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *